Acasă Eveniment Amenzi maxime pentru că au aruncat resturi pe domeniul public

Amenzi maxime pentru că au aruncat resturi pe domeniul public

488
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au depistat și sancționat drastic, în cursul zilei de ieri, două persoane care au abandonat pe domeniul public deșeuri, ziua în amiaza mare, producând disconfort celorlalți cetățeni.

Primul dintre aceștia, C.T.,  a fost sancționat cu amenda maximă de 6000 de lei, conform Legii 211/2011, pentru că a abandonat la intersecția străzilor Gheorghe Doja cu str. Romulus, deșeuri menajere, cartoane și alte astfel de resturi.

O a doua persoană, S.A., a dost sancționată tot cu amenda maximă de 6000 de lei pentru că a abandonat, tot ieri, în jurul prânzului, o cantitate semnificativă de deșeuri menajere pe str. Sibiu, în dreptul imobilului cu nr. 2. În ambele situații s-a aplicat și somația să facă dovada ridicării deșeurilor de pe domeniul public.

Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor certați cu legea și cu bunul simț să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi. Polițiștii locali acționează permanent, și sâmbăta și duminica, și pe timp de noapte, iar cei surprinși în postura de persoane care încalcă legea vor fi drastic sancționate. Reamintim cetățenilor să semnaleze, în cazul în care observă astfel de situații sau alte aspecte de încălcare a legislației, chiar și la sfârșit de săptămână, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa pentru luarea măsurilor legale.

Comentarii

comentarii