Acasă Actualitate Amenzi pentru mașinile care ocupă locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Amenzi pentru mașinile care ocupă locurile destinate persoanelor cu dizabilități

309
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat să sancționeze șoferii care ocupă, în mod abuziv,locurile destinate persoanelor cu dizabilități. În luna septembrie, au fost aplicate 183 de sancțiuni celor care,fără a avea niciun fel de probleme fizice sau medicale, îi pun în dificultate pe cei care au dificultăți reale.

Polițiștii au constatat că cei care ocupă locurile destinate persoanelor cu dizabilități, sunt,în special, conducătorii auto cu mașini care au numere din alte județe. Toți cei care nu au respectat prevederile OUG 195/2002, ai primit amenzi între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte penalizare, iar în unele cazuri s-au trezit cu mașina ridicată.

Poliția locală Timișoara a dat și exemple: „Un șofer aflat la volanul unui autoturism Audi cu numere de Gorj a fost sancționat deoarece a fost surprins staționând pe un astfel de loc destinat persoanelor cu dizabilități amenajat pe str. G. Musicescu. Un altul, care deținea un autoturism Volkswagen cu numere de Vâlcea a fost sancționat deoarece a staționat pe un astfel de loc de pe str. Versului.

Comentarii

comentarii