Acasă Actualitate Amenzi și mașini ridicate pentru șoferii care blochează intrările în curți, garaje,...

Amenzi și mașini ridicate pentru șoferii care blochează intrările în curți, garaje, parcări sau imobile

482
DISTRIBUIȚI

Mai mulți șoferi din Timișoara au primit amenzi, ori s-au ales cu mașina ridicată, după ce au au parcat neregulamentar și au blocat accesul în curți, garaje, parcări sau imobile. De la începutul lunii noiembrie, polițiștii locali au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale în astfel de situații. În fiecare caz, penalizările au cuprins sume între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare la permis.

Printre șoferii pedepsiți de polițiști s-au regăsit un conducător auto care a blocat accesul într-un garaj de pe bv. Cetății, un altul care a blocat accesul într-un imobil de pe str. Telegrafului și un al treilea care a blocat accesul în scara unui imobil de pe bv. Republicii. Tot zilele trecute, un șofer a parcat pe calea de acces într-o curte de pe bv. C.D. Loga, iar un altul la ieșirea din parcarea Facultății de Medicină de pe str. Regimentul 3 Călărași. De asemenea, un conducător auto a blocat accesul în Cimitirul Eroilor, iar alții accesul în curți de pe străzile Basarabia, M. Viteazul și în garaje de pe străzile Renașterii și Electronicii.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002, cele mai multe sancțiuni sunt maxime, deoarece cei în cauză sunt surprinși în zonă staționând, iar în unele cazuri se trece și la ridicarea mașinilor”, transmit polițiștii locali.

Comentarii

comentarii