Acasă Eveniment Amplă acțiune de căutare a doi fraţi de 3 şi 5 ani,...

Amplă acțiune de căutare a doi fraţi de 3 şi 5 ani, care au plecat de acasă

378
DISTRIBUIȚI

Doi fraţi de 3 şi 5 ani, care au plecat de acasă şi nu au mai revenit la domiciliul lor din satul Globurău, comuna Mehadia din Caraş-Severin, sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, pădurari şi localnici, în zonă intervenind şi un elicopter cu o cameră de termoviziune.

”Astăzi, 3 iunie, la ora 00,10, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mehadia au fost sesizaţi despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20,00, Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani, şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit până în prezent. Imediat după sesizare, la faţa locului au fost direcţionaţi peste 50 de poliţişti, cu mijloacele tehnice din dotare şi câini de serviciu, jandarmi, pompieri, o echipă salvamont, pădurari şi localnici, care au demarat activităţile de căutare în localitatea Globurău, în localităţile învecinate, în împrejurimi şi în pădurile din zonă”, informează joi IPJ Caraş-Severin.

Ulterior, au fost mobilizate şi dirijate forţe suplimentare, joi dimineaţă fiind angrenate în activităţile de căutare peste 100 de forţe, dintre care 75 de poliţişti, 9 jandarmi, 8 pompieri, 2 lucrători salvamont, pădurari, voluntari, membri ai familiei şi 2 câini de urmă aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie, care a dirijat în zonă un elicopter cu cameră de termoviziune.

“Momentan, căutările se desfăşoară cu dificultate având în vedere condiţiile existente la faţa locului: arie împădurită extinsă, întuneric şi zonă accidentată”, arată sursa citată.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la cei doi minori dispăruţi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: AGERPRES

Comentarii

comentarii