Acasă Eveniment Anchetatorii au fost șocați când l-au găsit pe omul de afaceri din...

Anchetatorii au fost șocați când l-au găsit pe omul de afaceri din Reșița mort într-o râpă

DISTRIBUIȚI

Un cunoscut om de afaceri din Reşiţa a fost găsit mort în propria maşină, într-o râpă. Familia anunțase dispariția bărbatului încă de Vinerea Mare, iar descoperirea cadavrului a dat naștere la diverse scenarii.

Maşina lui Dumitru Şeicaru a fost găsită într-o râpă, pe drumul dintre Caraşova şi Anina. Bărbatul de 64 de ani era decedat.

Omul de afaceri a fost dat dispărut încă de Vinerea Mare. Acesta plecase cu maşina, iar pentru că nu s-a mai întors acasă şi nu a mai putut fi contactat prin telefon, a fost anunţată poliţia.

Dumitru Şeicaru a fost găsit, miercuri, fără suflare, acesta fiind implicat într-un accident rutier. Maşina lui Şeicaru era răsturnată într-o râpă, pe drumul dintre Caraşova şi Anina, iar trupul bărbatului de 64 de ani a fost găsit în exteriorul autoturismului, la câţiva metri distanţă. 

Descoperirea a fost făcută de un prieten de-al fiului victimei, în timpul căutărilor.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcţia Anina către Reşiţa, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului. Maşina şi trupul bărbatului au fost descoperiţi într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă, cu o diferenţă de nivel de aproximativ opt metri. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii