Acasă Actualitate Anca Dragu, președinta Senatului, vine la Timișoara. Are vizite la Judecătoria Timișoara...

Anca Dragu, președinta Senatului, vine la Timișoara. Are vizite la Judecătoria Timișoara și la un centru de vaccinare, dar și întâlniri cu Fritz și cu Nemeth

390
DISTRIBUIȚI

Anca Dragu (USR PLUS), președinta Senatului României, va trece duminică, 23 mai, pe la Timișoara. Conform programului stabilit, aceasta va trece pe la Judecătoria Timișoara, unde va vedea „camera cu fluturi” unde vor putea fi audiați minorii, pe la centrul de vaccinare de la ISHO, pe la Primăria Timișoara, unde va discuta aspecte legate de TM2023, și pe la prefectură, unde va discuta aspecte legate de legiferarea activității prefecturii și administrațiilor locale.

Pe Dragu o vor însoți și Sergiu Hossu, șeful cancelariei primului ministru și Oana Ursache, secretar de stat în Departamentul Românilor de Pretutindeni. Programul vizitei va începe de dimineață, dar cu presa cei trei se vor întâlni de abia pe după-amiază. Agenda vizitei va cuprinde :

09:00 – 9:30 – Vizită la Judecătoria Timișoara (camera cu fluturi) – cameră audiere minori;

09:45 – 10:15 – Vizită Centru de vaccinare ISHO;

10:30 – 11:30 – Întâlnire la Primăria municipiului Timișoara pe tema Timișoara, Capitală culturală 2023​;

12:00 – 13:00 – Întâlnire la Instituția Prefectului – județul Timiș pe tema legiferării unor aspecte ce vizează activitatea instituției prefectului și activitatea administrațiilor publice locale;

13:30 – 14:00​- Conferință de presă la Instituția Prefectului – județul Timiș.

Vineri, 21 mai, la Timișoara a ajuns și ministrul Dezvoltării, Cseke Atilla. Programul acestuia include o vizită de 15 minute la șantierul de lărgire la patru benzi a DJ592 Timișoara – Moșnița Nouă, cinci minute petrecute și la Stadionul „Dan Păltinișanu”, o întâlnire de o oră și 45 de minute cu primarii din Timiș și vizite la viitorul centru multicultural de pe strada Mărășești din Timișoara (fosta clinică de dermatologie a „Municipalului”) și la MultipleXity. Declarații vor fi făcute, de asemenea, doar după toate aceste puncte din agendă, de la or 14.00.

 

Comentarii

comentarii