Acasă Actualitate Andra, o tânără de 19 ani din Nădrag, se luptă a doua...

Andra, o tânără de 19 ani din Nădrag, se luptă a doua oară cu o boală înfiorătoare

1123
DISTRIBUIȚI

Andra, o tânără de 19 ani din Nădrag, se luptă a doua oară cu o boală înfiorătoare. În anul 2018, fata a ajuns la spital cu dureri de spate, acolo unde i s-a pus un diagnostic necruțător: cancer renal. O intervenție chirurgicală de urgență a dus la extirparea unui rinichi. După luni de chimioterapie și radioterapie, Andra părea că se simte bine.

La începutul lui 2020, o nouă veste înfiorătoare zdruncina liniștea greu câștigată a familiei. Boala recidivase, așa că Andra urma să meargă din nou la spital. De această dată, tânăra din Nădrag are nevoie de mai multe intervenții, una pentru extirparea unei tumori, precum și o alta pentru un transplant de celule stem. Aceste operații se vor face la Viena, însă este nevoie de bani pentru a fi achitate.

„Andra este internată la Louis Țurcanu, a terminat ultima cură de citostatice. Urmează ca săptămâna viitoare să facă un RMN, iar după aceasta vrem să plecăm în Austria. Acolo trebuie făcută o operație pentru că a rămas o mică tumoră. Se face apoi un autotransplant de celule stem. Procedurile sunt foarte costisitoare, operația costă în jur de 40.000 de euro. Transplantul peste 100.000 de euro. Noi am reușit să strângem o parte din bani, dar nu e suficient”, a spus Octavian Buzan, tatal Andrei.

Donații se pot face în conturile Buzan Octavian–Vasile – BRD:

Cont RON: RO79BRDE360SV62725153600

Cont EURO: RO07BRDE360SV60459703600

Familia Andrei ține legătura constant cu cei care donează prin intermediul unui grup de Facebook.

Sursa: lugojeanul.ro

Comentarii

comentarii