Acasă Actualitate Andreas, un culturist profesionist născut la Timișoara, a murit subit, în somn,...

Andreas, un culturist profesionist născut la Timișoara, a murit subit, în somn, la 43 de ani

DISTRIBUIȚI

Andreas, un culturist profesionist român, a murit subit, în somn, la 43 de ani. Avea o carieră de succes în Germania și era foarte apreciat

Bărbatul a murit în somn, în mod neașteptat, însă cauza morții nu a fost făcută publică, au anunțat jurnaliștii din Germania.

Andreas a început să practice culturismul când era mic și încet încet și-a construit cariera, atât în ​​IFBB (n.r.- Federația Internațională a Culturiștilor), cât și în NABBA (n.r.- Asociația națională a culturismului amatori).

Andreas Frey s-a născut în Timișoara pe data de 20 octombrie 1979. Culturistul a locuit cu familia sa în țară până la vârsta de șase ani, timp în care a frecventat o grădiniță în limba germană. Mai multe rude din familia lui locuiau deja în landul Renania de Nord-Westfalia pe vremea când el era doar un copil, iar fostul culturist profesionist și familia lui au decis să se mute și ei acolo.

La 15 ani, Andreas deja participa la competiții de culturism. Atunci a luat și prima sa medalie de bronz. Pe măsură ce a crescut, și-a dezvoltat și fizicul, iar pe la vârsta de 20 de ani a avut cel mai mare succes. A atins apogeul în 2006 când a reușit să meargă în față cu Lee Priest și a terminat pe locul secund în timpul Nopții Campionilor DPI.

Un an mai târziu, românul s-a accidentat la nivelul abdomenului, iar acest lucru l-a forțat să se retragă din competiție. Pe parcursul carierei, culturistul român a câștigat 15 spectacole și a apărut pe scenă de 33 de ori.

Chiar dacă a fost nevoit să se retragă din culturism, a continuat cu sportul. A fondat o agenție de suplimente numită „Frey Nutrition ”, care a devenit populară în Germania. A continuat să se antreneze în sala de fitness și să antreneze, la rândul său, alți tineri sportivi.

Comentarii

comentarii