Acasă Eveniment Andreea Crișovan, fata dispărută la Arad, susținea că e „nepoata lui Falcă”

Andreea Crișovan, fata dispărută la Arad, susținea că e „nepoata lui Falcă”

717
DISTRIBUIȚI

Am scris astăzi despre dispariția tinerei Andreea Simona Crișovan, în vârstă de 17 ani, care locuiește pe strada Simfoniei din cartierul Micălaca.

Semnalmentele sale sunt: 1,60 m., 55 de kg., păr (vopsit) blond/castaniu, până la nivelul umerilor și ochi verzi. La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri cu dungă laterală, pantofi sport negri cu talpă albă, o geacă de culoare roz.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Până în luna iunie, Andreea era elevă la Liceul Tehnologic „Francisc Neumann” din Arad, fostul liceu textil de lângă Biserica Sârbească.

De la postarea anunțului, foști colegi ai acesteia, dar și profesori, ne-au spus că din acest an, Andreea a fost transferată la o altă școală.

„Prin școală ne spunea tot timpul că este, spun cum spunea ea, nepoata lui Falcă. Știu că tatăl ei este apropiat de fostul primar. Nu știm ce să spunem, poate este, poate nu este. Ar fi bine să fie găsită și să fie sănătoasă”, spune fostă colegă.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii