Acasă Actualitate Andreea și Gabriela vor inaugura oficial clinica ReCentre, în Timișoara

Andreea și Gabriela vor inaugura oficial clinica ReCentre, în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Andreea și Gabriela, medici terapeuți, cu peste 15 ani de experiență, vor inaugura oficial, în 22 septembrie, de la ora 18.00, clinica ReCentre, pe strada Pacha nr. 1 Timișoara.

Acesta este un proiect care aduce într-un singur loc psihoterapeuți, psihiatri, kinetoterapeuți, consilieri filozofici, art terapeuți, maseuri, specialiști în terapii corporale statice și prin mișcare, nutriționiști.

“Scopul echipei noastre este de a ameliora și trata anxietatea, depresia și alte tulburări asociate, prin servicii integrate complementare, orientate către pacient, care combină tehnicile clasice cu cele inovatoare”, spun Andreea și Gabriela.

Gabi este psihoterapeut familial sistemic in cadrul Grow Center, unde dezvolta programe pentru parinti, copii si adolescenti. După o carieră de management în domeniul resurselor umane, a trecut în antreprenoriat. În ultimii 4 ani a dezvoltat alături de o echipă de profesioniști proiectul “Ce faci te face”, care se dorește un program de mentoring și dezvoltare personală pentru tineri.

A urmat specializări în Analiză Tranzacțională, Emotionally Focused Therapy, Cercul Siguranței, Executive Coaching și lucrează cu cupluri, individual și cu familii în propriul cabinet, unde se întâlnește cu problematica anxietății și depresiei, în special la tinerii adulți.

Andreea a fost timp de 14 ani, cadru didactic universitar, la Facultatea de Sociologie și Psihologie din cadrul UVT. Are un doctorat în domeniul psihologiei sănătății/atașamentul mamă-copil, obținut din 2013, precum și formare în Analiză Tranzacțională, Terapie Familială Sistemică, Emotionally Focused Therapy, Cercul Siguranței.

În paralel a obținut rezultate ca psihoterapeut în propriul cabinet privat, unde lucrează de peste 16 ani cu adulți care se confruntă cu anxietate, depresie și burnout.

Încă din 2016 a susținut module de formare în psihoterapie, pentru viitorii terapeuți de familie, în cadrul Institutului de Terapie Familiala și Practică Sistemica Areopagus, dar și conferințe și grupuri de lucru cu adolescenții și părinții acestora, prin prisma atasamentului și a programului Cercul Siguranței.

“Ne sprijinim proiectul printr-o echipă de oameni minunați, care activează ca psihoterapeuți, psihiatri, kinetoterapeuți, consilieri filosofici, art terapeuți, maseuri, profesioniști specializați în terapia cranio-sacrală, aromaterapie, Recall Healing, acupunctură, EFT, yoga, homeopatie, nutriționiști.

Cui ne adresăm? Membrilor comunității virtuale Navigând prin anxietate și depresie și tuturor celor care doresc o abordare profesionistă, suport și răbdare, cu rezultate țintite într-o anumită perioadă de timp”, explică Andreea și Gabriela.

Ce doresc să transmită? “Nu credem într-o schimbare în 2 săptămâni, dar credem într-o intervenție care poate să-ți dea busola de a naviga spre schimbarea autentică în viața ta. Speranța noastră este că vom reuși să creăm un centru de recuperare, în care nevoile celor care se confruntă cu anxietatea, depresia și burnout-ul sunt întâmpinate holistic, bazat pe știință, cu profesionalism, empatie și promptitudine”, mai explică Andreea și Gabriela.

Comentarii

comentarii