Acasă Eveniment Angajat al Aeroportului din Timișoara, găsit decedat în propriul birou

Angajat al Aeroportului din Timișoara, găsit decedat în propriul birou

DISTRIBUIȚI

Un angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, a fost găsit decedat în biroul său de la aeroport, unde ar fi rămas să lucreze peste program.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă (21 ianuarie  2023) spre duminică (22 ianuarie 2023). Bărbatul de 62 de ani, fost angajat SRI, specialist IT, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program. Duminică dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. În urma verificărilor, bărbatul a fost găsit decedat în birou.

Potrivit lui directorului AIT Daniel Stamatovici, suspiciunile sunt că bărbatul a murit în urma unui infarct, dar cauzele exacte ale decesului încă nu au fost comunicate aeroportului.

„La ora 7.00 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat Daniel Stamatovici, pentru Adevărul.

Comentarii

comentarii