Acasă Actualitate Angajații CJ Timiș au strâns 11 tone de gunoaie de pe 500...

Angajații CJ Timiș au strâns 11 tone de gunoaie de pe 500 de kilometri de drumuri județene aflate în administrare

DISTRIBUIȚI

Timp de trei săptămâni, angajații Consiliului Județean Timiș și voluntarii s-au aflat pe drumurile județene și au curățat de gunoaie marginile acestora. ”Recolta” a însemnat 11 tone de deșeuri colectate după ce oamenii certați cu bunul simț le-au aruncat în locurile nepermise.

Consiliul Județean Timiș a organizat,  o campanie de colectare a deșeurilor de pe drumurile județene, cu implicarea primăriilor și cetățenilor care au semnalat apariția unor aglomerări de gunoaie atât de-a lungul drumurilor, cât și în parcările acestora. Campania a avut loc în perioada 11 – 29 octombrie.

Acțiunea a acoperit cele mai circulate drumuri județene ce străbat orașele și municipiile, totalizând 518 km din totalul de 1300 km administrați de Consiliul Județean.

A fost înregistrat și un act de donație din partea unui agent economic, constând în 10 seturi a câte 150 de saci menajeri cu capacitatea de 160 litri, saci care au fost puși la dispoziția celor care au adunat deșeurile.

Acțiunea a avut un impact pozitiv, dar a înregistrat și evenimente neplăcute. În timp ce echipele CJ Timiș adunau deșeurile abandonate pe marginea drumurilor județene, doi cetățeni au venit să arunce saci întregi de gunoaie chiar în locațiile curățate. Unul a fost surprins între Peciu și Giulvăz și altul între Ciacova și Jebel.

Comentarii

comentarii