Acasă Monden/Lifestyle Anna Dello Russo creează o colecţie de accesorii senzaţionale pentru H&M

Anna Dello Russo creează o colecţie de accesorii senzaţionale pentru H&M

567
DISTRIBUIȚI

H&M a anunţat o colaborare specială cu simbolul modei, legendarul Fashion Director, Anna Dello Russo. Acest idol al blogosferei, ale cărei ţinute flamboaiante sunt mereu în obiectivul fotografilor de modă şi difuzate în toată lumea din mediul online, Anna Dello Russo a demonstrat unicitatea stilului său prin crearea colecţiei speciale de accesorii pentru H&M. 

Cu un farmec semeţ, un aer preţios şi ludic, gama de produse exprimă predilecţia creatoarei Dello Russo pentru arta ornamentării. Produsele vor fi disponibile începând cu data de 4 octombrie 2012, la finalul săptămânilor de modă din sezonul de toamnă, în aproximativ 140 de magazine din întreaga lume precum şi online. Colecţia include bijuterii, ochelari de soare, pantofi şi genţi şi o geantă de voiaj, oferind clienţilor H&M unicitate la preţuri fantastice. „Sunt încântată de această colaborare: este prima dată când H&M implică un Fashion Director într-un proiect special. Este un semn al evoluţiei majore în domeniul modei şi sunt bucuroasă şi copleşită totodată pentru că am fost aleasă să îl coordonez. Am dorit să creez accesorii valoroase care sunt imposibil de găsit. Ca stilist, ştiu că accesoriile sunt esenţiale: reprezintă nota personală oferită oricărei  ţinute. Cu aceste articole, toată lumea se poate simţi bine, transformând o zi obişnuită într-un eveniment de modă fantastic”, spune Anna Dello Russo. „A fost extrem de interesant să o cooptăm pe Anna Dello Russo în acest proiect, ceva complet diferit de ce am făcut până acum. Anna are un simţ vizual fantastic şi un rafinament puternic, pe lângă faptul că este un veritabil simbol al modei. Ea a creat o gamă de accesorii extravagante care vor încânta pe clienţii H&M şi pe toţi iubitorii de modă. Colecţia este o celebrare a opulenţei, a fanteziei şi a decoraţiunilor” spune Margareta van den Bosch, director de creaţie la H&M.

Descrisă de celebrul fotograf Helmut Newton ca o „pătimaşă a modei”, Anna Dello Russo este una dintre forţele motrice ale modei contemporane. Cu un simţ al stilului inegalabil, Anna a dat formă modului în care noi privim moda astăzi, prin activitatea ei impresionantă la revista Vogue Italia, unde a lucrat ca redactor de modă timp de doisprezece ani şi a colaborat cu fotografi ca Helmut Newton, Michel Comte, Walter Chin şi ulterior ca redactor şef la revista L’Uomo Vogue. În prezent Fashion Director at Large şi consultant de creaţie la revista Vogue Japonia, Anna Dello Russo este o sursă de inspiraţie pentru bloggerii din domeniul modei, pe care îi încântă cu ţinute extravagante şi nenumărate schimbări de ţinute pe parcursul săptămânilor de modă din lume.

Comentarii

comentarii