Acasă Actualitate Antidrog, la Puls Spring Refresh 2023, de la aeroportul Cioca Timișoara

Antidrog, la Puls Spring Refresh 2023, de la aeroportul Cioca Timișoara

DISTRIBUIȚI

În intervalul 6 – 11 aprilie, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Timiș au desfășurat o serie de activități cu specific antidrog, în comunitatea locală din Timișoara, ca parte a campaniei naționale ”Consumul de droguri ne privește pe toți! ”.

Astfel, au fot realizate activități de informare şi conștientizare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri, dar și activități de promovare a modalităţilor de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos, în cadrul festivalului “Puls Spring Refresh 2023”, organizat pe aerodromul ,,Cioca” Timișoara.

De asemenea, au avut loc acțiuni preventive și de informare antidrog, adresate persoanelor aflate în zonele de agrement, în locurile de cazare și în spațiile recreaționale de petrecere a timpului liber de pe raza Municipiului Timișoara, iar personalul angajat al unităților de cazare, restaurantelor, teraselor și barurilor din zona Piața Unirii Timișoara a beneficiat de sesiuni de informare în domeniul prevenirii consumului de droguri.

 

Comentarii

comentarii