Acasă Actualitate Antreprenoriatul feminin susține cultura! CAFA 2022 are loc la Timișoara

Antreprenoriatul feminin susține cultura! CAFA 2022 are loc la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Conferința Națională CAFA 2022 a Coaliției Asociațiilor Femeilor Antreprenor – va avea tema principală ”Antreprenoriatul feminin susține cultura” și se va desfășura, timp de două zile, în perioada 3 -4 iunie, de la ora 11.00, la hotelul Ibis din Timișoara.

Tema conferinței din 2022 este ”Antreprenoriatul feminin susține cultura”, tocmai fiindcă în 2023 Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii. Cu acest prilej, doamnele vor încerca să vină cu idei și propuneri, pentru a contribui la cel mai important proiect cultural din ultimii 32 de ani pe care îl va dezvolta Timișoara, anul viitor, și care va atrage toată atenția Europei și a întregii lumi.

Implicată dintotdeauna în tot ceea ce înseamnă afaceri, perspective economice, patronate de profil, decizie ministerială, Maria Grapini a fondat Asociația Femeilor Antreprenor din România – AFAR – tocmai în ideea de a le oferi femeilor antreprenor soluții solide într-o economie autohtonă frecvent tensionată și discutabilă. Europarlamentara umanistă a reușit în afaceri, a reușit în politică, are expertiză certă în a oferi consultanță femeilor care vor să-i urmeze calea, iar acum urmează cel mai important proiect în domeniul cultural: Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2023.

Un proiect cultural de mare impact inițiat de eurodeputata Maria Grapini este și ”Cafeneaua culturală”, care funcționează cu succes de mai mulți ani și care a fost reluat, din 2022, după ce în perioada pandemiei a fost oprit. Acum și-a redeschis porțile cu entuziasm către poezie, creație și valori autentice românești și bănățene, reunind oameni din diverse asociații, tineri, seniori, artiști, ziariști, istorici, profesori și chiar preoți.

Comentarii

comentarii