Acasă Actualitate Anul 2023 a început cu mari speranțe la Centrul Medical “Cristian Șerban”...

Anul 2023 a început cu mari speranțe la Centrul Medical “Cristian Șerban” din Buziaș! Iată cum puteți ajuta!

DISTRIBUIȚI

Anul 2023 a început cu bucurie și mari speranțe la Centrul Medical pentru Copii și Tineri “Cristian Șerban” Buziaș, medicii și beneficiarii fiind dornici de a construi momente frumoase, de purtat mult timp în minte și suflet.

“Fiecare zi petrecută în Centrul nostru  aduce zâmbetul minunat dăruit de copii.

Fiecare seară aduce noi jocuri. Construim momente frumoase! Serile de iarnă sunt încălzite de bucuria jocului adesea!”, este mesajul specialiștilor de la Centrul Cristian Șerban.

Secretul succesului în tratamentul de durată și evitarea apariției complicațiilor diabetului zaharat stă în informare, în educație medicală. În Centrul Cristian Șerban Buziaș se fac cursuri zilnice, bine structurate și prezentate de medici foarte bine pregătiți, astfel încât fiecare persoană în parte ajunge la satisfacția de a avea o participare activă în auto-managementul diabetului, iar viața își poate urma cursul dorit.

Totuși, Centrul Cristian Șerban are nevoie de de sprijin! “Într-o asemenea instituție de prestigiu, în care scopul și obiectivele sunt bine definite,  decizia d-voastră de a ne ajuta prin contribuția cu 3,5% din impozitul pe venit, aduce o creștere a dorinței pentru a dezvolta cele mai bune programe de tratament ce pot contribui semnificativ la creșterea calității vieții pacienților ce ne aleg pentru a-i însoți pe drumul vieții lor!

Vă mulțumim tare mult!  Completați formularul230 aici: http://www.ccserban.ro/ro/230.html, îndeamnă medicii.

Comentarii

comentarii