Acasă Anunturi ANUNȚ PRESĂ DERATIZARE EXTERIOR – IULIE 2024

ANUNȚ PRESĂ DERATIZARE EXTERIOR – IULIE 2024

DISTRIBUIȚI

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în baza Contractului de delegare a serviciului de salubrizare pentru activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe domeniul public al Municipiului Timișoara prin achiziție publică de servicii nr. 36/09.04.2024, vă aduce la cunoștință că în perioada 01.07.2024 – 14.07.2024 se vor efectua servicii de deratizare pe raza domeniului public al municipiului Timisoara în intervalul orar 09:00 – 17:00. În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, perioada desfășurării serviciilor de dezinsecție va fi decalată.

Produsul utilizat este COLBROM, avizat de Ministerul Sanatatii, cu o norma de consum de 100 gr/statie de intoxicare.

Rugăm cetățenii, în mod special copiii, bătrânii și deținătorii de animale de companie, să își ia toate măsurile pentru a nu intra în contact direct cu momeala raticidă. Antidotul recomandat de producător, în cazul ingerării accidentale este vitamina K.

De asemenea, rugam cetatenii municipiului Timisoara, sa evite atingerea statiilor de intoxicare precum si a produselor raticide, iar in situtia in care vor semnala actiuni de vandalism, distrugere si/sau sustragere a statiilor de intoxicare amplasate pe domeniul public si privat al municipiului,  sa anunte politia locala.

În caz de inhalare, contact cu pielea, ochii sau ingerare măsurile care trebuie respectate sunt:

Inhalare: Se scoate subiectul la aer liber. Daca subiectul inceteaza sa respire, administrati respiratie artificiala. Solicitati imediat sfat/atentie medicala.

Contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata.Se va face imediat dus. Solicitati imediat sfat/atentie medicala. Spalati hainele contaminate inainte de a le utiliza.

Contactul cu ochii: Scoateţi lentilele de contact, dacă există.  Spalati imediat cu multa apa timp de cel puţin 15 minute, deschizand complet pleoapele. Daca problema persista, solicitati sfatul medicului.

Ingerare: Sunati imediat un medic. NU se va induce stare de vomă. Nu administrati nimic care nu este autorizat in mod expres de medic. Antidotul recomandat este vitamina K.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Timișoara să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0711.060.661 sau e-mail: coral_timisoara@coralimpex.ro.

Comentarii

comentarii