Acasă Economic Apel către firmele arădene în contextul coronavirusului (COVID-19)

Apel către firmele arădene în contextul coronavirusului (COVID-19)

563
DISTRIBUIȚI

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad lansează un apel către agentii economici arădeni să comunice dacă situația de criză generată de virusul Covid-19 are un impact negativ asupra activității pe care o desfășoară. Astfel, antreprenorii sunt rugați să transmită sugestii sau puncte de vedere cu privire la măsurile ce trebuie luate în contextul crizei coronavirusului, pentru a nu destabiliza activitatea companiilor.

Propunerile de măsuri pot fi transmise pe adresa de e-mail: ccia@ccia-arad.ro, după care vor fi centralizate şi ulterior înaintate, neîntârziat, autorităților centrale și factorilor de decizie.

“În calitate de reprezentant şi susţinător al mediului de afaceri, Camera de Comerţ Arad are obligaţia de a veni în sprijinul tuturor agenţilor economici. Vă asigur că vom depune toate eforturile pentru a vă informa la timp cu toate problemele create de epidemia de coronavirus şi implicaţiile acesteia la nivelul mediului de afaceri”, informează preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Comentarii

comentarii