Acasă Actualitate Apel pentru găsirea unei mașini furate din Timișoara. Hoții au fost surprinși...

Apel pentru găsirea unei mașini furate din Timișoara. Hoții au fost surprinși de camerele video – Foto, Video

667
DISTRIBUIȚI

Timișoara a ajuns un oraș scăpat de sub control de autorități, un fel de rai al hoților și infractorilor de toate categoriile. Nu mai ai curajul să îți lași mașina în fața casei, ce să mai vorbim de bicicletă.

Poliția pare și ea depășită de situație și a ajuns să recomande păgubiților să-și facă publice cazurile, în speranță că vreun binevoitor le va sări în ajutor.

Prin urmare vă cerem sprijinul pentru găsirea unei mașini furate din Timișoara vineri, 28 iunie.  Mașina, un Mini Countryman SD 2012, a fost furată chiar din fața casei proprietarului, de pe strada Severin, nr.8A (lângă hotel Reghina).

De pe înregistrarea video de pe camera unui vecin meu se vede ca furtul s-a petrecut dimineața devreme în jurul orei 5.00. Cei doi indivizi, care apar pe filmare au operat prima dată la o Dacie, după care au trecut la Mini.

Este vorba de un Mini Countryman SD 2012, culoare gri închis (spre negru), în jur de 213.000 km, cu numere roșii de Bacău: BC 040730. În portbagaj se aflau nr. de Franța: CM – 642 – XK, regiunea 44. Semne distinctive după care poate fi recunoscută mașina sunt: cauciucuri pe spate mai late decât cele pe față (235 vs 225; la roata din dreapta față cauciucul este diferit – 235/40 r18, față de restul care au balonajul de 45; câteva zgârieturi mici pe partea gri din dreapta a bordului dedesubt de kilometraj. Mașina avea în bord toate actele și cheia de rezervă.

Cazul este anchetat de Poliția Timișoara – Secția 2.

Peroanele care au informații despre acest caz sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Comentarii

comentarii