Acasă Actualitate Apel pentru salvarea a patru câini care trăiesc într-o curte părăsită din...

Apel pentru salvarea a patru câini care trăiesc într-o curte părăsită din Timișoara, după ce stăpânul a fost ucis de artificii, la o nuntă

4792
DISTRIBUIȚI

Patru câini al căror stăpân a murit în urma unui incident tragic, în Timișoara, au ajuns să trăiască într-o curte părăsită, la mila localnicilor. Un apel a fost lansat către localnici, pentru a-i salva.

Cei patru câini erau ai unui tânăr de 38 de ani, care a fost ucis de artificii la o nuntă la Giroc, lângă, în noaptea de 2 spre 3 iunie. Bărbatului i-a explodat încărcătura în față.

Într-un apel lansat pe Facebook, se afirmă că cele două femele, un mascul și un câine, rămași fără stăpân, trăiesc acum în condiții mizere.

”Aceste patru suflete au rămas fără stăpân. Acesta a decedat. Deocamdată, stau într-o curte părăsită și trăiesc din mila paznicilor. Sunt un mascul de Cane Corso, o femelă tot de Cane Corso, o femelă metis și puiul ei metis de Cane Corso. Sunt pentru adopție. Haideți să le găsim o familie și lor”, se afirmă în mesajul de pe Facebook.

În apel, medicul veterinar transmite că cei patru câini, când vor fi dați spre adopție, vor fi sterilizați, microcipați, deparazitați și vaccinați, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii