Acasă Actualitate Apelul managerului Dorel Săndesc are răspuns! Donație consistentă din partea Mozzartbet pentru...

Apelul managerului Dorel Săndesc are răspuns! Donație consistentă din partea Mozzartbet pentru Spitalul Județean

DISTRIBUIȚI

Apelul managerului Dorel Săndesc are răspuns din comunitatea de afaceri. Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara primește o donație consistentă de echipamente și materiale sanitare din partea companiei Mozzartbet.

Specificul perioadei economice  pe care o traversează și unitățile sanitare,  reconstituie o solidaritate  creată în anii trecuți pentru suport și ajutor necesar așa încât  pacienții să resimtă cât mai puțin din lipsurile pe care le reclamă sistemul de sănătate.

Identificate pe o perioadă determinată, nevoile comunității formată din pacienți și cadre medicale se regăsesc, în parte, în numărul și calitatea echipamentelor medicale ce sânt dăruite de compania amintită.

Donația aduce în spital un defibrilator extern cu monitor,  fotolii rulante pentru transport pacienți, stativ perfuzii, genți medicale, troliu medicație și tratament de intervenție, pulsoximetre medicale, mese instrumentar și masă examinare ginecologică.

Toate componentele  sunt sisteme noi și complexe destinate  îngrijirii pacienților, reprezintă un mare folos pentru spital și vor ușura mare parte din munca personalului medical.

Conform Mozzartbet, compania organizează anual astfel de campanii și în unitățile din sistemul public de sănătate, un gest cu caracter universal pentru grija și susținerea pacienților. Reprezentanții companiei vor fi primiți de către managementul SCJUT, miercuri 13 septembrie, în jurul orei 13.00. Tot atunci vor fi descărcate și recepționate și echipamentele medicale.

Comentarii

comentarii