Acasă Actualitate Aplauze prelungite la sediul PNL Timiș pentru că a fost atins target-ul...

Aplauze prelungite la sediul PNL Timiș pentru că a fost atins target-ul naţional propus de partid, adică 40% din voturi

562
DISTRIBUIȚI

Sediul PNL PNL Timiş a sărbătorit cu bucurie din plin anunţul rezultatelor de la exit-poll, la care candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohanis, a fost anunţat învingător clar în primul tur al prezidenţialelor. Liberalii au aplaudat minute în şir rezultatul şi au strigat numele candidatului propriu.

„Vreau să îl felicit pe Klaus Iohannis pentru rezultatul obţinut şi să mulţumesc colegilor din PNL pentru implicarea avută. De asemenea, le mulţumesc timisorenilor, votanţilor din România şi din afara ţării pentru prezenţa la vot şi pentru faptul că şi-au îndreptat opţiunea spre spre candidatul PNL. În turul doi se va face diferența clar între candidatul PNL şi cel al stângii. Suntem bucuroşi că acum va avea loc o folosire a banului public pentru proiecte de mari dimenisiuni și nu irosirea lor pentru proiecte mici de grup. Îi felicit pe colegii noştri pentru o campanie curată, fără atacuri la contracandidații noștri. Pentru turul doi îmi doresc să se implice şi mai puternic”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat dacă este mulţumit de faptul că în turul doi Iohannis va candida cu Viorica Dăncilă, şeful PNL Timiş având un zâmbet clar în acest sens la anunţarea rezultatelor sondajelor, Robu nu a vrut să confirme aceasta,spunând că acesta se datorează scorului ridicat, prognozat, atins de candidatul liberalilor.

„Nu ati decodificat corect, noi ne-am bucurat că Iohannis a obţinut un scor atât de frumos. Noi ne-am propus să obţinem undeva la 40 la sută, iar acest scor a fost atins. Nu comentăm ce zic ceilalti, ei dezbat candidatul lor”, a subliniat Robu.

 „Au tot respectul nostru, a fost o competiţie, eu cred că trebuie să acționăm împreună la nivel național. Da, există şi riscul demobilizării în munca noastră pentru succesul mare al preşedintelui. Noi, liberalii vom încerca să mobilizăm cetățenii să vină la vot şi în turul doi şi să voteze Iohannis.

Felicitări Președintelui Iohannis, felicitări Partidului Național Liberal și mulțumiri timișorenilor, timișenilor și, de fapt, românilor de pretutindeni pentru prezența la vot și, în particular, pentru votul predilect către Klaus Iohannis!

Mulțumiri, de asemenea, colegilor liberali din Filiala Timiș a PNL, de la cei mai tineri -mulți, foarte mulți, segment al PNL aflat mereu aproape la max de sufletul meu-, la cei mai vârstnici, colegilor Primari, colegilor Președinți de Organizații Locale, pentru munca depusă, depusă exemplar, în spirit fair-play desăvârșit!

Contăm pe unitatea în turul II a forțelor oponente PSD! Pentru o Românie normală!”, a spus președintele PNL Timiș.

Comentarii

comentarii