Acasă Actualitate Aplauze și scandări la PNL Timiș, după aflarea rezultatelor exit poll ...

Aplauze și scandări la PNL Timiș, după aflarea rezultatelor exit poll – Video

457
DISTRIBUIȚI

După cum era de aşteptat, la sediul PNL Timiş a fost sărbătoare mare, la anunţarea estimărilor rezultatelor la ieşirea din cabinele de vot. Sediul central din Timişoara a fost plin până la refuz de membrii fericiţi pentru scorul imens realizat de Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, turul 2.

Într-o atmosferă relaxată, cei prezenţi au trăit ultimele minute de dinaintea orei 21 îm linişte şi cu nerăbdare. Iar la afişarea rezultatelor de la exit-poll toţi aplaudă şi se felicită pentru procentul extrem de mare de voturi obţinute de actualul preşedinte.

Robu a cerut linişte, desigur pentru a-şi prezenta discursul, unul „piperat” cu problemele oraşului şi legat de titlul de Capitală Culturală Europeană.

„Sunt extrem de bucuros, sunt fericit, de fapt, pentru țara mea, pentru orașul meu, sunt fericit pentru noi, cetățenii acestei țări. Iată, această dispută electorală s-a finalizat cu victoria candidatului PNL, Klaus Iohannis. Veți vedea că suntem printre județele fruntașe, și municipiul Timișoara se află printre municipiile fruntașe la prezență, dar noi suntem optimiști și mai sus, cu contribuția la victoria președintelui Klaus Iohannis. Pe plan local avem numeroase obiective, dar suntem obligați să le punem în practică contracronometru pentru că în anul 2021 vom fi Capitală Culturală Europeană. Cu un președinte care a fost primar în orașul său când Sibiul a deținut acest titlu, cu un guvern de aceeași culoare politică eu sunt optimist că lucrurile vor merge cu totul altfel de acum înainte în ceea ce privește orașul nostru, județul nostru și contez pe sprijinul colegilor liberali aflați la putere la nivel național pentru ca Timișoara să poată face tot ce e necesar să fie făcut pentru a reprezenta România cu cinste din postura de viitoare Capitală Culturală”, a declarat Nicolae Robu, plin de fericire.

Declarații ale președintelui PNL Timiș, primarul Nicolae Robu despre rezultatele alegerilor din turul al doilea al prezidențialelor.

Publicată de PNL Timiş pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Comentarii

comentarii