Acasă Actualitate Aproape 140 milioane de lei și 934 de locuri. UVT  construiește la...

Aproape 140 milioane de lei și 934 de locuri. UVT  construiește la Timișoara cel mai mare cămin studențesc din România

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), alături de compania antreprenoare CONCELEX va inaugura, luni, 3 octombrie, la ora 11, șantierul noii investiții, din Timișoara, pe str. Renașterii, nr. 24B.

La eveniment vor participa rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, reprezentanți ai autorităților locale, ai antreprenorului care va realiza investiția, compania CONCELEX, și ai firmei de proiectare Concrete & Design Solutions, dar și studenți UVT.

Participanții și invitații speciali ai evenimentului de inaugurare vor pregăti o capsulă cu simboluri și un mesaj peste timp, care va fi înglobată în fundația noului cămin studențesc, ca semn al dăinuirii acestui edificiu universitar.

Construcția celui mai mare cămin studențesc din țară, o investiție CNI destinată studenților Universității de Vest din Timișoara, ca parte a campusului UVT, a demarat la începutul acestui an prin semnarea contractului de execuție, având un termen de realizare de 2 ani.

Noul cămin studențesc va avea o capacitate totală de 934 locuri de cazare, valoarea investiției fiind de 138 milioane lei, urmând să fie cel mai mare cămin studențesc din România.

 

 

Comentarii

comentarii