Acasă Actualitate Aproape o mie de imobile din Timişoara, fără contract cu ADID-Retim. Primăria...

Aproape o mie de imobile din Timişoara, fără contract cu ADID-Retim. Primăria a dat 16 amenzi

658
DISTRIBUIȚI

De neimaginat, într-o Timişoară civilizată! ADID, prin operatorul de salubritate Retim, a informat primăria Timişoara că 997 de imobile – ceea ce înseamnă mii de persoane – nu au contract încheiat cu Retim pentru adunarea gunoiului pe care-l produc.

Cu toate că ADID a rezolvat zeci de sesizări de pe pagina de “gunoi insalubritate”, mereu apar alte depuneri de gunoaie, 89 din ultimele 92 de locaţii fiind salubrizate vineri.

Primarul Nicolae Robu a anunţat vineri că Poliţia locală va face controale zilnic la fiecare locaţie care nu are contract cu Retim şi va aplica amenzi, după un termen de graţie de 3 zile acordat proprietarilor să încheie contractul.

“Am cerut Poliţiei locale să-i atenţioneze şi să-i lase 3 zile să încheie contractul. Apoi să revină şi dacă nu au încheiat contractul, să aplice amenda maximă. S-au acordat până acum 15 amenzi în valoare totală de 16.000 de lei şi se va continua această abordare. Poliţia locală va merge la absolut toate adresele furnizate de ADID. Noi nu avem plan de amenzi, dar vom amenda până când vor înţelege şi aceşti oameni”, a spus primarul Nicolae Robu.

 

Comentarii

comentarii