Acasă Administraţie Aquatim a montat 4.000 de contoare smart, din 8.800, iar pentru 2023...

Aquatim a montat 4.000 de contoare smart, din 8.800, iar pentru 2023 face demersuri pentru alte 8.000

DISTRIBUIȚI

Aquatim desfășoară un aplu proiect revoluționar de instalare a 8.800 de contoare smart, în sistemul de alimentare cu apă din Timișoaa, dintre care aproximativ 4000 de contoare au fost deja montate la consumatori.

Mai mult, pentru anul 2023, specialiștii Aquatim sunt în curs de depunere a unui caiet de sarcini pentru încă 8000 de contoare de acest gen care vor acoperi alte două sectoare.

Preluarea recentă a localității Giroc presupune automat recepția contoarelor existente (aproximativ 6000 puncte de consum). În plus, localitățile aferente sucursalei Timișoara sunt într-o continuă extindere aducând mereu noi utilizatori ai serviciilor de apă/canal (Moșnita, Sânmihaiu Român, Săcălaz, Ghiroda).

Aquatim prin Serviciul de apometrie și contorizare desfășoară pași concreți de îmbunătățire a sistemului de citire și contorizare/situația la zi/perspective imediate, astfel:

Înlocuirea contoarelor cu citire directă cu cele cu transmiterea înregistrării prin unde radio – în aria de operare.

Înlocuirea contoarelor existente cu transmitere prin unde radio dar al căror modul nu mai transmite semnal, pentru a putea fi citite radio în continuare.

Înlocuirea contoarelor existente în anumite zone cu contoare smart dotate cu module de comunicație care fac posibilă aducerea datelor în server, prin citiri zilnice, automat crescând posibilitatea de autosesizare prin alertele primite în calculator atât cu privire la eventualele fraude cât și cu privire la posibilele defecte pe instalația interioară a utilizatorului.

”Monitorizăm calitatea, prin verificări metrologice, asigurăm stocuri suficiente pentru confortul clienților noștri. Mulțumim pentru încredere, săptămână bună, dragi clienți ai Aquatim!”, este mesajul specialiștilor de la Aquatim.

 

Comentarii

comentarii