Acasă Administraţie Aquatim. Canalizarea nu este coș de gunoi! Imagini terifiante din interiorul Stației...

Aquatim. Canalizarea nu este coș de gunoi! Imagini terifiante din interiorul Stației de epurare Timișoara

DISTRIBUIȚI

Aquatim prezintă imagini terifiante din interiorul Stației de epurare Stan Vidrighin Timișoara, după o singură zi de… cules roadele dezinteresului și ale nepăsării multor cetățeni care aruncă mizeriile de nedescris în canalizarea orașului, cu efecte dezastruoase asupra întregii rețele.

Pe lista lungă a obiectelor interzise de-a fi aruncate în canalizare se află ulei uzat, resturi alimentare, lavete, bureți, șervețele umede, ambalaje, vată, medicamente, bețișoare de urechi, păr, obiecte vestimentare. Angajații Aquatim au strâns și munți întregi de măști.

Specialiștii Aquatim au explicat:

”Prin campania „Canalizarea nu este coș de gunoi” nu intenționăm, în niciun caz, să vă criticăm la modul superior, de pe poziția celui care dă ordine către cel care execută, și știm că foarte mulți dintre dumneavoastră ați înțeles asta, demult. Însă….!!!

Grija față de propria persoană (și-apoi față de comunitatea din care facem parte) dă, categoric, imaginea unui mediu civilizat, pentru noi, pentru copiii noștri și pentru mediul pe care îl aclamăm frecvent, uitând că el se obține curat prin niște pași simpli.

Nu ne dați doar nouă de lucru, până la urmă echipa Aquatim din stația de epurare cu asta se ocupă, ci vă periclitați nu numai dumnevoastră, practic, siguranța și sănătatea, ci și a întregului oraș. Măștile din canalizare poartă, cu certitudine, pericole sanitare, celelalte obiectele interzise creează disconfort tuturor – și a celor care respectă regulile civilizației, și a celorlalți care sunt nepăsători – astfel că vă chemăm alături în demersul de-a construi, ÎMPREUNĂ, un oraș curat, o canalizare sigură, un mediu sănătos.

Un exemplu bun și puțină implicare, o discuție cu vecinul pe care-l surprindeți că tratează canalizarea drept o ghenă de gunoi, în contrapartidă cu o canalizare înfundată care afectează întregul cartier, o trimitere la modelul vestic, unde AȘA CEVA nu există, toate pot fi și chiar sunt garanțiile unui viitor succes.

Și-apoi, suntem oficial în Postul Paștelui. N-ar fi frumos să și simțim asta?… Mulțumim!”, este mesajul Aquatim.

 

Comentarii

comentarii