Acasă Administraţie Aquatim: ”De vineri, de la ora 22, până pe 11 martie la...

Aquatim: ”De vineri, de la ora 22, până pe 11 martie la ora 7, în intersectia străzii Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii vor avea loc lucrări…!”

DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, pe 10 martie, de la orele 22 și până pe 11 martie la ora 7, în intersectia străzii Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii vor avea loc lucrări la rețeaua de distribuție.

Pe durata lor se va opri furnizarea apei pe străzile Gheorghe Lazăr (între Gheorghe Dima și Circumvalațiunii), Circumvalațiunii (între Gheorghe Lazăr și Zborului), Pictor Ion Zaicu, Borsec, Franz Liszt, Nikolaus Berwanger, la Punctele Termice de pe străzile Borsec și Gheorghe Lazăr, precum și la sediul Aquatim, blocul Fructus, liceul Lenau, DM, Direcția Generală Regională a Finanțelor, Deltatel și City Business Center. De asemenea, presiunea va fi scăzută pe Gheorghe Lazăr (între Gheorghe Dima și Piața Unirii).

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

 

Comentarii

comentarii