Acasă Administraţie Aquatim dezinfectează rețeaua de apă în Chizătău, Poieni, Crivina de Sus, Belinț,...

Aquatim dezinfectează rețeaua de apă în Chizătău, Poieni, Crivina de Sus, Belinț, Pietroasa. Relocare de conductă în Moșnița

445
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 14.04.2021, între orele 8-16, se va sista livrarea apei în localitatea Chizătău, datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de apă.

Tot miercuri, între orele 9-14, presiunea va fi scăzută în localitățile Poieni, Crivina de Sus și Pietroasa, datorită lucrărilor de spălare și dezinfectare a rețelei de apă.

Miercuri, 14.04.2021, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei și în Moșnița Nouă, la Casa Otinel, Magazin ABC și pe străzile Diana, Adelina, Florentina, Maria, Rodica, Elena, Camelia, Iris, Gabriela, Olimpia și parțial Poștei. Cauza întreruperii o constituie lucrările de relocare a conductei DN160mm. Relocarea acesteia este necesară pentru lucrările de modernizare a drumului DJ592.

De asemenea, luni, 12.04.2021, între orele 8 – 16, în localitatea Belinț se vor executa lucrări de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de apă. Pe durata lucrărilor, alimentarea cu apă va fi întreruptă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii