Acasă Administraţie Aquatim! În zilele următoare, se va spăla și igieniza rețeauade apă și...

Aquatim! În zilele următoare, se va spăla și igieniza rețeauade apă și rezervoarele în mai multe localități

524
DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, în zilele următoare, se va spăla și igieniza rețeaua de distribuție a apei și rezervoarele de înmagazinare în mai multe localități din județul Timiș.

Astfel, pe 30 august, între orele 8 – 16, se va sista livrarea apei în Coșava, iar în perioada 30 august – 3 septembrie, zilnic între orele 9 – 15, se va întrerupe furnizarea apei în Mașloc, Fibiș și Alioș.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii