Acasă Administraţie Aquatim! Montare by-pass pe rețeaua de apă din Șag și spălare țevilor...

Aquatim! Montare by-pass pe rețeaua de apă din Șag și spălare țevilor în Făget, Balinț și Târgoviște

506
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 4 august, între orele 9-14, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din Timiș. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, Calea Lugojului, Drumul Gladnei și Aleea Spitalului, precum și în Curtea și în Tomești-Colonia Fabricii.

Joi, 5 august, între orele 9-12, se va întrerupe furnizarea apei în Șag pentru execuția unui by-pass între stația de tratare și stația de pompare, iar între orele 8-16 se va sista livrarea apei în Balinț și  Târgoviște pentru spălarea și dezinfectarea rezervorului și a rețelei de distribuție.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii