Acasă Actualitate Aquatim oferă dozatoare de apă spitalelor din Timișoara

Aquatim oferă dozatoare de apă spitalelor din Timișoara

DISTRIBUIȚI
AquaMedica- Aquatim oferă dozatoare de apă spitalelor Timișoarei. Compania de apă și canalizare Aquatim Timișoara a decis să vină în ajutorul celor care au cea mai mare nevoie de ajutor, a oamenilor aflați în situații mai puțin plăcute ale vieții lor.
Concret, Aquatim a hotărât sa îi susțină pe pacienții spitalelor timișorene (deocamdată), a celor care vin sau pleacă în/din sălile de așteptare și trebuie încurajați, dincolo de tonusul moral și medical, de o hidratare corectă. 
 
Aquatim a dat startul, de joi, acțiunii de transport, montare și instalare a unor dozatoare noi de apă potabilă în cele mai aglomerate spații din spitalele Timișoarei, acolo unde numărul celor care pășesc să-și afle diagnosticul este foarte mare.
 
Compania  Aquatim a instalat, până la această oră, opt dozatoare de apă în spațiile extinse ale Spitalului Județean, Casei Austria, Spitalului Bega – Policlinică Pediatrie, iar demersul continuă. Pacienții și medicii aflați în aceste locuri s-au putut bucura deja de apă bună și sigură.
 
Intenția Aquatim este, în fapt, Misiunea Aquatim: binele împărtășit. 
 
Suntem convinși că cei care cunosc spiritul Familiei Aquatim înțeleg faptul că trecem demult peste tehnici de PR și marșăm pe deschidere, implicare, faptă concretă, pentru un bine imediat și palpabil. Mulțumim pentru încredere, multă sănătate! – este mesajul Aquatim.

Comentarii

comentarii