Acasă Administraţie Aquatim oprește apa rece, miercuri, în Traian Vuia, și joi în Secaș,...

Aquatim oprește apa rece, miercuri, în Traian Vuia, și joi în Secaș, și pe mai multe străzi în Timișoara

601
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că miercuri, 11 septembrie 2019, între orele 08-16, se va sista livrarea apei în localitatea Traian Vuia, iar joi, 12 septembrie 2019, între orele 08-16, se va sista livrarea apei în localitatea Secaș, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervoarelor și rețelelor de apă din aceste localități.

De asemenea, joi, 12 septembrie 2019, între orele 9-14, echipele Aquatim vor interveni pe strada Răscoala din 1907, din Timișoara, colț cu Bagdasar, și la pasajul din strada Polonă pentru remedierea unei avarii la conducta de apă rece.

Se va opri furnizarea apei reci pe străzile: Polonă, I.Slavici, Răscoala din 1907, C. Nottara, Bagdasar, Romaniței.

De asemenea, vor rămane fără apă următoarele firme din Parcul Industrial Freidorf: Elba, Contitech, Kromberg, R-Coating S.R.L., depozitul Teatrului Național Timișoara.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -a explicat prof. dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Comentarii

comentarii