Acasă Cultura Aquatim, Sete de carte! Duminica poveștilor, la Bufnițe

Aquatim, Sete de carte! Duminica poveștilor, la Bufnițe

DISTRIBUIȚI

În data de 31 iulie 2022, de la ora 12.00, librăria independentă La Două Bufnițe (Piața Unirii nr. 11, intrare de pe Matei Corvin) din Timișoara, organizează Duminica poveștilor la Bufnițe & Atelier de lectură în cadrul proiectului Sete de carte, inițiat de Aquatim.

Evenimentul este dedicat Zilei Prevenirii Înecului, așadar, pentru micii înotători, citim din cartea Nu mi-e frică de apă, de Cristina Alexandru și Carmen Dumitru, apărută la editura DHP, 2019.

Sete de carte este o campanie de educație informală organizată de Aquatim, în parteneriat cu Fundația Aquatim, Apele Române Banat și trei librării binecunoscute și îndrăgite de timișoreni – Cărturești, La Două Bufnițe și Librarul cu Papion. Organizatorii urmăresc încurajarea lecturii și a unui comportament responsabil față de mediu în rândul publicului tânăr. Elevi și cadre didactice, copii și părinți sunt invitați într-o călătorie în lumea fascinantă a cărților, care a început în martie, de Ziua Mondială a Apei, și se va încheia în noiembrie, de Ziua Internațională a Toaletei.

 

 

Comentarii

comentarii