Acasă Actualitate Aquatim și ARA – pe agenda IFAT München, cel mai grandios târg...

Aquatim și ARA – pe agenda IFAT München, cel mai grandios târg de tehnologie de mediu – apă din Europa

DISTRIBUIȚI

O delegație din România, în frunte cu dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim și al Asociației Române a Apei, a participat la IFAT München – cel mai mare târg de tehnologie de mediu/apa din Europa.

Acest eveniment, care se desfășoară o dată la doi ani, reunește companii de servicii publice, firme producătoare de echipamente si numeroși specialiști într-o atmosferă propice colaborărilor pe termen lung și creării de legături profesionale de durată.

IFAT München este cel mai grandios târg de tehnologie de mediu/ apă din toată Europa.

Evenimentul, care are loc o dată la doi ani, reunește companii de servicii publice, firme producătoare de echipamente si specialiști de top, într-un cadru profesional înalt și într-o atmosferă propice colaborărilor pe termen lung, respectiv creării de legături tehnice/ științifice/ profesionale de durată și de calitate.

Conducătorul delegației române a fost directorul general al Aquatim și președintele Asociației Române a Apei, dr.ing. Ilie Vlaicu, cel care a avut astfel privilegiul de a participa la discuții cu jucători importanți din domeniul apei, pe teme de prim interes pentru sectorul de apă.

Ilie Vlaicu s-a întâlnit cu personalități importante din sfera profesională și a stabilit pași concreți de parcurs împreună, într-un orizont de timp imediat.

“Insist și punctez stabilirea unor noi linii de colaborare cu Asociația Germană a Apei și Deșeurilor (DWA), una dintre cele mai puternice organizații de profil din Europa. M-am reîntâlnit, cu bucurie, cu domnul profesor Uli Paetzel, Președintele DWA și cu doamna dr. Lisa Broß, director executiv al DWA.

Cum să realizăm o infrastructură durabilă pentru apă? Cum facem față provocărilor viitoare, produse de deficitul de apă și inundații? Cum vom reuși să integrăm tehnologia prietenoasă cu mediul în activitatea noastră, care necesită «putere» maximă? Acestea constituie o parte a întrebărilor/subiectelor de interes din cadrul dezbaterilor de la IFAT.

Aștept să continuăm discuțiile, într-o manieră la fel de intensă, la EXPOAPA Brașov, eveniment organizat de Asociația Româna a Apei, între 11 și 13 iunie”, a declarat liderul ARA, directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu.

 

Comentarii

comentarii