Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă din Uivar, Vizejdia și Clarii Vii, vineri...

Aquatim spală rețeaua de apă din Uivar, Vizejdia și Clarii Vii, vineri și sâmbătă

809
DISTRIBUIȚI

Vineri și sâmbătă, 24 și 25 aprilie, Aquatim va spăla rețeaua de distribuție a apei și rezervoarele de înmagazinare în patru localități din Timiș.

Programul:

În 24 aprilie a.c., între orele 9 și 13 în Uivar, Vizejdia și Clarii Vii, iar în 24 și 25 aprilie, între orele 9 și 14, în Lovrin. În timpul spălărilor este posibil ca presiunea la robinetele consumatorilor să fie scăzută.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor de apă și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atenționează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii