Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în Liebling, Cerna, Bodo, Iosif, Ciacova și Pădureni....

Aquatim spală rețeaua de apă în Liebling, Cerna, Bodo, Iosif, Ciacova și Pădureni. Ce trebuie să facă cetățenii?

DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, joi 6 ianuarie, între orele 8 și 16, se va întrerupe furnizarea apei în Bodo pentru spălarea și dezinfectarea rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

Lucrarea face parte din programul Aquatim de mentenanță preventivă a rețelelor și asigurare a unei calități adecvate a apei potabile.

Pentru spălarea rețelei de distribuție, vineri, 7 ianuarie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Liebling, Cerna, Iosif, Ciacova și Pădureni.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii