Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă în mai multe localități din Timiș. Ce...

Aquatim spală rețeaua de apă în mai multe localități din Timiș. Ce trebuie să facă cetățenii?

1698
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în perioada 31 august – 4 septembrie, presiunea de distribuție a apei va fi scăzută, ca urmare a spălării rețelelor de apă, în Buziaș, Bacova, Hitiaș, Racovița și Ficătari.

Programul spălărilor este între orele 12 și 14 luni, 31 august și între orele 8 și 14 în restul intervalului anunțat. 

Spălarea conductelor de apă face parte din programul de mentenanță preventică a rețelelor realizat de Aquatim pentru a asigura o calitate adecvată a apei furnizate consumatorilor.

De miercuri 2 septembrie a.c., ora 12 până joi 3 septembrie a.c., ora 15, în localitatea Herneacova sunt programate lucrări de mentenanță la unul din forajele care alimentează localitatea. În perioada anunțată, presiunea de distribuție va fi redusă.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii