Acasă Administraţie Aquatim spală rețeaua de apă, luni la Livezile și marți, la Jimbolia....

Aquatim spală rețeaua de apă, luni la Livezile și marți, la Jimbolia. Ce trebuie să facă cetățenii?

DISTRIBUIȚI

Luni, 6 iunie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Livezile, iar între orele 12-17 se va opri apa în Dolaț, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție din cele două localități.

Marți, 7 iunie, între orele 10-14, în Jimbolia se vor executa lucrări la conducta PEHD 200. Pe durata acestora se va întrerupe apa pe străzile Costache Negruzzi, Hammerstein, Ștefan cel Mare, Tudor Vladimirescu (nr. 34-61) și Calea Timișorii (nr. 27-90), iar la blocurile din zona gării presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

 

Comentarii

comentarii