Acasă Administraţie Aquatim spală și igienizează rețeaua de apă din 7 localități. Ce trebuie...

Aquatim spală și igienizează rețeaua de apă din 7 localități. Ce trebuie să facă cetățenii?

602
DISTRIBUIȚI

Aquatim a informat că, în zilele următoare, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, miercuri, 28 iulie, între orele 8-13, în Jena și Știuca presiunea apei va fi scăzută, iar între orele 9-15 se va opri apa în Ciacova. Joi, 29 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Liebling, iar vineri, 30 iulie, între orele 9-15, se va opri apa în Ciacova și Voiteg.

În intervalul 3-4 august, zilnic între orele 9-14, în localitatea Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor este posibil ca presiunea apei să fie scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii