Acasă Administraţie Aquatim spală, vineri și luni, rețeaua de apă în Ciacova, Dolaț, Ohaba...

Aquatim spală, vineri și luni, rețeaua de apă în Ciacova, Dolaț, Ohaba și Livezile. Ce trebuie să facă cetățenii?

784
DISTRIBUIȚI

Vineri, 11 decembrie și luni, 14 decembrie, Aquatim continuă spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în localitatea Ohaba Forgaci. Presiunea apei la robinet va fi scăzută între orele 9 și 14, în perioadele menționate.

Mai sunt planificate spălări ale rețelelor în Ciacova – luni, între orele 9 și 15, și în Livezile și Dolaț – marți, 15 decembrie a.c., în același interval orar. În cele trei localități se va întrerupe funizarea apei pe durata operațiunilor de spălare.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să își asigure o rezervă de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atenționează Loredana Leordean, purtător de cuvânt. CALL-CENTER/DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii