Acasă Administraţie Aquatim: Spălarea rețelei în Remetea și lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan,...

Aquatim: Spălarea rețelei în Remetea și lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan, în Timișoara

437
DISTRIBUIȚI

Marți, 15 iunie, între orele 9-13, în localitatea Remetea Mare se va efectua spălarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor există posibilitatea ca presiunea apei să fie scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan

Joi, 17 iunie, între orele 9-17, pe strada Mareșal Constantin Prezan nr. 101 și 125 se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mareșal Constantin Prezan, porțiunea dintre Sudului și Orion și Martir Vasile Balmuș.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii