Acasă Administraţie ARA, condusă de Ilie Vlaicu, strânge relațiile cu Israel, pe infrastructura de...

ARA, condusă de Ilie Vlaicu, strânge relațiile cu Israel, pe infrastructura de apă și canalizare

DISTRIBUIȚI

Președintele Asociației Române a Apei (ARA), prof.univ.dr. Ilie Vlaicu, directorul executiv Epsica Chiru, și consilierul Daniel Craia, au avut o întâlnire de lucru la sediul ARA din București cu Mella Schwartz – director deneral adjunct, Itai Sagi – director la Departamentul pentru gestionarea infrastructurii de apă şi canalizare din cadrul Autorității pentru Apă și Canalizare din ISRAEL, și Amir Sagron – vice-ambasadorul Israelului în România.

Au fost analizate oportunitățile de colaborare ale ARA și ale membrilor săi cu operatorii de servicii de alimentare cu apă și de canalizare din Israel.

Anterior, au mers în orașul Buzău, ocazie cu care au aflat mai multe detalii despre proiectul pilot condus de primarul Constantin Toma, în cadrul căruia apa reziduală purificată se folosește la irigarea terenurilor agricole.

Este primul proiect de acest fel din România și unul dintre cele mai ample din UE. “Mulțumirile noastre revin Ambasadei Israelului si renumitilor experți nominalizați”, este mesajul lui Ilie Vlaicu, director general și al Aquatim, cea mai performantă companie de profil din România.

 

Comentarii

comentarii