Acasă Monden/Lifestyle Arădeanul care a plecat din țară cu 50 de mărci în buzunar,...

Arădeanul care a plecat din țară cu 50 de mărci în buzunar, iar acum organizează petrecerile de lux ale francezilor

652
DISTRIBUIȚI

romanul care a plecat in franta cu 50 de marci in buzunar iar acum organizeaza petrecerile de lux 441722Christian Florin Barbu a trăit ani buni în Arad, apoi a decis să plece în Franţa. A plecat la 18 ani cu dansurile la un festival internaţional în Franţa. Pe atunci avea în buzunar doar 50 de mărci, iar acum a ajuns să organizeze evenimente pentru francezi, la care participă şi o mie de persoane, scrie adevarul.ro.
Florin ne arată că se poate, el a plecat cu gândul că vrea să cucerească Franţa şi Occidentul, fără să ştie limba. A tăiat lemne la o fabrică, după care a fost dansator la o discotetă, apoi a devenit director de imagine al discotecii.
(…) Cinci ani mai târziu Christian Florin Barbu şi-a creat propria lui societate. De atunci se ocupă de organizări evenimente. Prinţesa Minnie de Beauvau-Craon l-a remarcat într-o seara când a mers ca DJ la ea la castel.
„Mi-a spus că pe mine mă vrea în exclusivitate. Am rămas uimit. A doua zi regizorul de la castel m-a sunat să îmi spună vestea minunată. Alt capitol al vieţii mele se scrie într-un cadru deosebit. Castel imens cu grădină. Celalţi DJ erau furioşi pe mine. Credeau că am dat şpagă, da eu am ajuns acolo la invitaţia prinţesei”, specifică Florin.
În anul 2006, Florin a cumpărat o licenţă de concurs de frumuseţe Miss Nancy. Arădeanul spune că la început aceast concurs de frumuseţe a fost ceva foarte confidenţial şi nu era cunoscut pe planul local şi regional. Începând din anul 2007 a angajat un coregraf şi a dat altă faţă concursului.

Comentarii

comentarii