Acasă Eveniment Arădeni prinşi că au furat din acelaşi supermarket

Arădeni prinşi că au furat din acelaşi supermarket

423
DISTRIBUIȚI
Mai mulţi arădeni au furat din acelaşi supermarket produse cosmetice, dar şi alimentare. Ei motivează că şi le-ar fi dorit, dar nu aveau bani să le cumpere. Jandarmii arădeni le-au întocmit dosare de cercetare penală.

 Reprezentantul unui supermarket situat pe starda Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că două persoane au sustras mai multe produse din magazin. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde i-a prins în flagrant pe D. Nicolae de 31 de ani şi pe D. Rodica de 38 de ani, ambii din Arad, care au sustras de la raioanele cu produse alimentare şi nealimentare mai multe bunuri, pe care le-au ascuns în buzunarele hainelor pe care le purtau. La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra celor două persoane mai multe produse cosmetice şi alimentare, constând în 7 deodorante antipespirante, un şampon, o vază de sticlă, şurubelniţe, un mause, 8 pachete cu seminţe de legume, 2 pachete de condimente, un pachet de cafea, un pachet de unt, un bacon afumat, o şuncă de casă, un piept de pui afumat şi 0,6 kg pulpe de curcan, în valoare totală de 337,45 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.  
Câteva ore mai târziu, situaţia s-a repetat. De această dată, o femeie de 62 de ani din Arad a sustras de la raioanele cu produse nealimentare mai multe bunuri, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta. La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra femeii o cremă antirid, un balsam de buze şi un magnet pentru ace, în valoare totală de 58,19 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral. Jandarmii arădeni au fost solicitaţi din nou să intervină, la acelaşi supermarket: un bărbat a sustras mai multe produse din magazin. La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra bărbatului 9 deodorante antiperspirante de diferite mărci şi o borsetă, în valoare totală de 119,68 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.     
Jandarmii le-au întocmit hoţilor actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
 

Comentarii

comentarii