Acasă alegeri locale 2012 Arădenii au ieșit la vot

Arădenii au ieșit la vot

DISTRIBUIȚI

Arădenii s-au mobilizat și au ieșit la vot. Alături de ei, candidații au venit și au votat împreună cu familiile, fiind însoțiți de membri ai partidelor care îi susțin. Fiecare dintre ei speră că va ajunge să câștige și să conducă încă patru ani.
Liderii USL au votat pentru o schimbare în bine

Candidaţii şi liderii USL s-au prezentat la vot încă de dimineaţă, cu încrederea că arădenii vor ieşi la vot şi vor face cele mai bune alegeri. Candidatul USL la Primăria municipiului Arad, Lia Ardelean, a votat dimineaţă în Secţia nr. 53 din cartierul Gai, însoţită şi de fiul ei, Mihai. Lia Ardelean şi-a exprimat opţiunea pentru schimbarea actualei conduceri administrative a Aradului, declarându-se optimistă în legătură cu prezenţa la urne a arădenilor. „Am votat pentru bunăstarea arădenilor, pentru schimbare, pentru ca Aradul să fie, într-adevăr, oraşul în care merită să trăieşti. Aradul trebuie să fie în rând cu ţara, nu să rămână o insulă verde-portocalie într-un ocean tricolor. Le mulţumesc arădenilor care deja au votat şi îi rog pe toţi cetăţenii să îşi exprime opţiunea constituţională pe care o au o dată la patru ani. Arădeni, nu vă risipiţi voturile!”, a declarat Lia Ardelean, la ieşirea din secţia de votare. Co-preşedintele USL Arad, Dorel Căprar, a spus la ieşirea din secţia de vot că votează pentru a schimba în bine viaţa oamenilor. „Am votat cu gândul la viitor şi la copiii noştri, pentru o administraţie care să lucreze în interesul oamenilor, pentru o administraţie care va lupta împotriva corupţiei şi va face lucruri bune pentru cetăţeni. Am votat pentru o administraţie care nu va fura banii publici, ci îi va folosi cumpătat, în interesul cetăţenilor. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot, să nu îi lase pe alţii să decidă pentru ei,” a declarat Dorel Căprar. Florin Galiş, co-preşedinte al Organizaţiei Municipale USL, a votat în cartierul Aradul Nou. „Am votat pentru ca Aradul să se racordeze la trendul majoritar politic din ţară. De asemenea, am votat pentru a administraţie care, atunci când vom vorbi despre realizări, să nu mai le asociem cu hoţia, din ciclul «a furat, dar totuşi a făcut ceva»”, a explicat Florin Galiș. Ioan Cristina, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a votat în comuna natală. Ioan Cristina a fost însoţit de membrii familiei sale. „Mi-am exprimat opţiunea de vot acasă, la Chişlaca, comuna Craiva. Am ţinut neapărat să votez în judeţ, chiar în satul în care m-am născut şi am copilărit şi de care mă leagă atât de multe lucruri. Am votat pentru schimbarea în bine a lucrurilor, pentru normalitate administrativă şi politică şi pentru dezvoltarea echilibrată a tuturor localităţilor din judeţ”, a declarat Ioan Cristina la ieşirea din secţia de votare. Candidatul USL pentru președinția Consiliului Județean Arad şi-a exprimat speranţa că arădenii vor ieşi să voteze. „Este un drept important pentru fiecare din noi. Cineva tot va ieşi primar, consilier local sau judeţean, preşedinte de consiliu judeţean, chiar dacă prezenţa la vot este mică sau mare. Dacă oamenii nemulţumiţi se vor resemna şi nu votează, pentru ei vor decide, probabil, în mai mare măsură, «beneficiarii» de mici şi bere gratis. Oare Aradul îşi doreşte şi îşi permite asta?”, a declarat Ioan Cristina.

Mișcarea Creștin Liberală votează pentru continuitate

Nicolae Ioţcu, preşedintele în exerciţiu al consiliului judeţean şi candidat al Mişcării Creştin-Liberale pentru această funcţie, a votat, împreună cu soţia, la Secţia de Votare nr. 3, situată în incinta Liceului Economic. Nicolae Ioţcu a fost însoţit de mai mulţi candidaţi ai Mişcării Creştin-Liberale: Aurel Ardelean, Ioan Plaveţi, Ionel Costin, Teodor Mihuţ, Alin Hărlău şi Glad Varga. „A fost un vot pentru continuitate. Doresc ca în următorul mandat să finalizez proiectele în derulare şi să pun în aplicare noi proiecte”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad. Primarul Gheorghe Falcă și-a petrecut dimineața în cadrul Târgului Tranport-Ar, împreună cu Eusebiu Pistru, candidat de consilier județean pe listele MCL. Cei doi s-au plimbat printre mașini și au discutat cu expozanții și vizitatorii.

Prefectul Aradului speră într-o prezență bună la vot

Prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac, a votat împreună cu familia sa la secţia de votare numărul 30, amenajată la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, din Calea Radnei nr. 250. „Doresc să reiau apelul transmis arădenilor acum câteva zile, când subliniam importanţa votului fiecărui cetăţean. A vota este un drept democratic, câştigat prin vărsare de sânge în Decembrie 1989. Cu cât este mai mare numărul celor care participă la vot, cu atât mai legitimi vor fi cei aleşi. Sper într-o prezenţă bună la vot şi, mai ales, într-o zi de vot fără incidente electorale grave. În acest sens, fac un apel la respectarea legii tuturor celor implicaţi în procesul electoral de astăzi”, a declarat prefectul Cosmin Pribac

 

Comentarii

comentarii