Acasă Actualitate Aradenilor le-a placut mult noua ZIUA de Vest – FOTO...

Aradenilor le-a placut mult noua ZIUA de Vest – FOTO & VIDEO

DISTRIBUIȚI

Peste o sută de persoane au participat la relansarea pe piaţă a cotidianului regional ZIUA de Vest la Arad. Au fost prezenţi: prefectul judeţului Arad, viceprimarul oraşului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad,  dar şi alţi oameni importanţi din zonă, care au vrut să transmită un mesaj de salut celui mai nou cotidian regional apărut la Arad. Prefectul judeţului Arad, Călin Laurenţiu Bibarţ: " Mă bucur că ziarul ZIUA de Vest a reuşit să ajungă şi la Arad. Am toată convingerea că acest cotidian va fi aservit doar cititorului, ci nu grupurilor de interese. Vă urez mult succes şi sper ca acest cotidian să nu dispară niciodată"

{vsig}galerie/lansarearad{/vsig}

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţulea: " Ne bucurăm de reapariţia cotidianului regional ZIUA de Vest la Arad. Trebuie apreciat efortul celor care conduc acest ziar, mai ales acum, în contextul actualei crize financiare. Ideea de cotidian regional este interesantă, sunt convins că reporterii acestui ziar vor scrie cu corectitudine despre realizările din judeţul nostru. Consiliul Judeţean Arad va da dovadă de transparenţă totală şi deschidere în privinţa informaţiilor. Urez multă baftă colectivului redacţional şi conducerii ziarului!".

Viceprimarul oraşului Arad, Bognar Levente: " Mă bucur că avem din nou ZIUA de Vest la Arad. Îmi doresc de la acest cotidian să fie un ziar obiectiv şi un ziar care să promoveze valorile din regiunea noastră. Urez mult succes colectivului redacţional!"

Directorul Expo Arad Internaţional, Nicola Groşan: "Este foarte bine că a reapărut ziarul ZIUA de Vest la Arad. Important este ca acest ziar să rămână independent. Nu trebuie să ne punem bine cu presa, cei care activează în acest domeniu. Ziariştii trebuie să scrie obiectiv şi corect, chiar şi atunci când greşim. Vă urez tot binele din lume!".

Comentarii

comentarii