Acasă Actualitate Arhiepiscopia Timișoarei a mai donat două tiruri cu mobilier și paturi pentru...

Arhiepiscopia Timișoarei a mai donat două tiruri cu mobilier și paturi pentru Spitalul de Psihiatrie din Gătaia

DISTRIBUIȚI

Marți, 15 februarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia a beneficiat de o donație importantă de mobilier și paturi pentru secțiile din unitatea medicală.

După ce în primăvara anului 2021, au fost aduse la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel primele 3 tiruri cu paturi necesare, și în decembrie 2021, a sosit al patrulea transport pentru Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, cu mobilier care îl va înlocui pe cel ieșit din uz de mai mulți ani, marți 15 februarie, au sosit încă 2 tiruri în completare.

Arhiepiscopia Timișoarei din cadrul Mitropoliei Banatului și Fundația Filantropia Timișoara, cu ajutorul Fundației Diakoneo din Germania, au pus la dispoziție mobilier medical pentru spitale. Prin această acțiune, Arhiepiscopia Timișoarei, alături de toate organismele socio-misionare pe care le coordonează, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru pacienții internați în Spitalul din Gătaia.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia este o unitate publică sanitară de monospecialitate de tip pavilionar, care îşi desfăşoară activitatea pe raza unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Gătaia, prin intermediul căreia se furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală pentru pacientul psihiatric.

De asemenea, este asigurată și continuitatea îngrijirilor şi acoperirea diversităţii nevoilor de evaluare, tratament, reabilitare şi integrare a persoanelor cu tulburări psihice, pentru cetăţenii cu nevoi speciale din judeţul Timiş şi judeţele limitrofe, în egală măsură (Caras Severin, Arad, Hunedoara).

Principala preocupare a tuturor angajaților unității este satisfacerea cerințelor pacienților, a serviciilor medicale prestate ce vin în întâmpinarea nevoilor pacienților, menite a le îmbunătăți starea de sănătate.

”Mulțumim partenerului Diakoneo din Germania în numele pacienților pentru creșterea calității vieții acestor oameni care sunt de ani de zile
într-o suferință continua, precum și celor care ne-au sprijinit să achităm transportul paturilor”, este mesajul Arhiepiscopiei Timișoara și Fundației Filantropia Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii