Acasă Eveniment Armă letală de vânătoare și zeci de cartușe, descoperite în casa unui...

Armă letală de vânătoare și zeci de cartușe, descoperite în casa unui bărbat din Nițchidorf

DISTRIBUIȚI

O armă letală de vânătoare, zeci de cartușe și o cutie metalică plină cu diaboluri au fost descoperite în locuința unui bărbat de 37 de ani din județul Timiș. Polițiștii au efectuat vineri percheziții în localitatea Nițchidorf, într-un caz care implică nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj și contrabandă calificată.

Înainte de percheziții, polițiștii au inițiat din proprie inițiativă o anchetă, suspectând că bărbatul deține ilegal o armă letală și muniția aferentă. „În urma desfășurării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală de vânătoare, calibrul 12 mm, 7 cartușe nepercutate cu calibrul 12 mm, 5 cartușe percutate cu calibrul 12 mm, 131 de cartușe cu calibrul 22 LR, precum și o cutie metalică în care se aflau mai multe diaboluri cu calibrul 4,5 mm”, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

De asemenea, verificările efectuate de polițiști în bazele de date au relevat că bărbatul nu figurează ca deținător autorizat de arme letale, subliniind astfel ilegalitatea posesiei acestora.

Comentarii

comentarii