Acasă Eveniment Aroganţa maximă a unei criminale periculoase din Timișoara. S-a pozat cu banii...

Aroganţa maximă a unei criminale periculoase din Timișoara. S-a pozat cu banii strânşi pentru un nou asasinat

DISTRIBUIȚI

qqqqq1473236911287868538573987386008787225603558n 89918200O infractoare periculoasă, eliberată înainte de termen pentru bună purtare după ce a comis o crimă, s-a lăudat cu banii strânşi din furturi, pe care îi va “investi” într-un nou asasinat.

Beneficiară a Noului Cod Penal, Claudia Florina Fechete, condamnată la 12 ani de puşcărie pentru omor, a obţinut eliberarea condiţionată, invocând aplicarea legii mai favorabile, scrie spynews.ro. Stabilită la Timişoara, criminala s-a reprofilat şi a început să “opereze” la buzunare, împreună cu alte personaje de teapa ei.
Iar “serviciul” este, se pare, extrem de bănos, pentru că asasina a postat, în ultima perioadă, mai multe imagini cu agoniseala: maşină, telefoane scumpe, casă, bijuterii din aur masiv şi… teancuri de euro.
Criminala care umblă slobodă printre semeni are, de câteva zile, o nouă ţintă: Cristi Brâncovan, care îi urmăreşte pe hoţii din buzunare şi le strică “afacerea”, avertizându-i pe călătorii din mijloacele de transport în comun. Deranjată “la job”, asasina eliberată înainte de termen l-a ameninţat pe justiţiar, de faţă cu poliţiştii, spunând că este dispusă să plătească 10.000 de euro unui criminal, pentru a-l aranja pe “Vânătorul de hoţi”.

Comentarii

comentarii